fbpx

Premium paket

Pored standardnog objavljivanja virtuelne ture na Google Maps, izrađujemo i premium virtuelnu turu besplatno u trajanju od godinu dana. Premium paket sadrži dodatke za virtuelnu turu koje Google Street View trenutno ne poseduje a to su : Slide sličice ili meni za lak prelazak sa panorame na panoramu ili sa lokacije na lokaciju, Interaktivne ikonice linkovane do vaših socijalnih mreža, vašeg sajta ili cenovnika unutar same virtuelne ture / web shop, mogućnost prikazivanje mini galerije fotografija unutar virtuelne ture, auto-rotiranje panorama, mogućnost ubacivanja muzike …

Hosting virtuelnih tura na našim serverima sa prozorom do vaše Internet prezentacije, Facebook stranice ili nekog drugog sajta gde se reklamirate. Premium paket je opcioni, a plaća se godišnje održavanje, za razliku od klasičnog Google Business View paketa koji je besplatan ali ne sadrži sve ove napredne funkcije.

Nalepnica sa QR kodom

Nalepnica koja sadrži QR kod, služi za virtuelni ulazak u vaš objekat i nakon isteka radnog vremena. Jednostavnim skeniranjem QR koda putem pametnog telefona, klijenti se mogu virtuelno prošetati i razgledati objekat.

Sličice za lakšu navigaciju

Sličice (Thumbnails) za lak prelazak sa panorame na panoramu ili sa lokacije na lokaciju. Ovu funkciju Google trenutno ne poseduje, ova opcija izuzetno je korisna naročito kod većih virtuelnih tura.

Info prozori

U okviru virtuelne ture postavljamo i info prozore koji se pojavljuju klikom na neki predmet u virtuelnoj turi. To može biti cenovnik, informacije o proizvodu ili neka druga korisna informacija.

Facebook embed

Stranicama koje imaju preko 2000 lajkova otvara se mogućnost da na Facebook stranici (desktop računari) imaju opciju za novi tab – Virtuelna tura. Pogledajte primer takve stranice.

Direktan telefonski poziv

U okviru virtuelne ture pored socijalnih mreža nalazi se i ikonica za direktan telefonski poziv. Klikom na ikonicu korisnik je u mogućnosti da nakon razgledanja prostora obavi i telefonski razgovor.

Brže učitavanje

Naše premium virtuelne šetnje se nalaze na našim brzim serverima i praksa pokazuje da je naša optimizacija prikazuje brže panorame nego što je to slučaj na Google besplatnim serverima.

Poddomen - 360.rs

Pored dodataka za virtuelnu turu, u mogućnosti ste da imate i premium poddomen 360.rs. Podomen je oblika http://VašBiznis.360.rs

Video 360

Od postojećih panorama vašeg objekta kreiramo i posebnu video prezentaciju koja je predviđena za postavljanje na YouTube kanal kao i na Facebook stranicu. Primer video prezentacije.

Muzička podloga

Premium virtuelnu turu moguće je po vašoj želji nadograditi i sa audio efektima kao i muzikom. Zvuk vetra, neobaveznog ragovora, ili pucketanje plamena u kaminu…

Postavljanje VT na sajt

Virtuelne ture u dogovoru sa Vama postavljamo i na vašu web prezentaciju kao i na Facebook stranicu (uslov 2000 lajkova)

Foto galerija

U okviru virtuelne ture, pored 360 panorama u virtuelnu turu po vašoj želji ubacujemo i klasničnu galeriju fotografija.

Google My Business

Godišnje održavanje Google biznis kartice čiji je rezultat veća vidljivost objekta i relevantnost podataka.

QR kod stender

Nalepnica i stender

U okviru premium paketa nalazi se i QR code nalepnica kao i QR code stender. Nalepnica ili stender sa QR kodom omogućavaju virtuelni ulazak u vaš objekat i nakon isteka radnog vremena). Skeniranjem QR koda korisnici su u mogućnosti da u okviru menija na mobilnom telefonu izaberu virtuelnu šetnju, ocene vaš objekat na Google Maps, posete vaš sajt, pogledaju cenovnik ili vas zaprate na društvenim mrežama.

Premium meni

U okviru premium menija moguće je ubaciti i cenovnik, specijalne ponude, popuste i ostale akcije vašeg biznisa.

Nalepnica QR

Nalepnicu korisnici skeniraju putem mobilnog telefona.

Izgled nalepnice na vratima

Nalepnicu sa QR kodom možete zalepiti na ulazna vrata lokala.