google business

ŠTA JE GOOGLE BUSINESS VIEW?

Google Business View je zapravo isto što i Street View, samo za poslovne objekte. Google Business View omogućava virtualnu šetnju kroz vaš objekat u 360°. Virtuelna šetnja se sastoji od više 360° panoramskih fotografija spojenih u jednu celinu, što omogućava posetiocima razgledanje vašeg objekta u svim pravcima. Kretanjem kroz panorame, jednostavnim pokretima miša, stvara se najpribližniji osećaj, kao da ste zaista tamo. Uz pomoć Google Business View ostvarićete lepše i bolje rezultate na Google pretraživaču.

POGLEDAJTE PRIMERE

BOLJA VIDLJIVOST NA GOOGLE-U

Google Business View je vidljiv prilikom upisivanja ključnih reči u Google pretragu, tako što će vaš objekat dobiti u desnom uglu naprednu opciju SEE INSIDE (vidi unutra). Na osnovu istraživanja koje je sprovela kompanija Google, objekti sa virtuelnom turom imaju dva puta veće šanse da zainteresuju potencijalne klijente. Ovo posebno važi za osobe starosti 18-34 godine, gde su šanse 130% veće da se izvrši rezervacija, ili poseta objektu.

club reset
uredjaji4

HDR FOTOGRAFIJA

Panorame izrađujemo u HDR tehonologiji sa proširenim dinamičkim opsegom. Sa leve strane možete videti primer fotografije fotografisane sa i bez HDR tehnologije. Pored toga, svaka panorama prolazi kroz grafičku obradu i osnovno retuširanje (skidanje prekidača, fleka i stvari koje ne želite da se vide na panorami).

 

Panorame izrađujemo u velikim rezolucijama do 32 MPix , a po posebnim zahtevima u mogućnosti smo da izradimo panorame i do 1,5 Giga pixela. Sve virtualne ture su optimizovane su za brzo učitavanje i kompatibilne su sa smartphone i tablet uređajima (Android, Iphone,Ipad,Windows phone…)

SMARTPHONE / TABLET PODRŠKA

Naše virtualne ture izrađujemo u HTML5 tehnologiji pa su samim tim kompatibilne sa  Android / Iphone / Windows phone uređajima. Po želji klijenta, virtuelna tura može imati ugrađen “žiroskop dodatak” što omogućava razgledanje vašeg prostora okretanjem smartphone / tablet uređaja. Ukoliko posedujete smartphone ili tablet uređaj, probajte neku od virtuelnih tura koje smo radili, kako bi stekli utisak kako to u izgleda u praksi.

uredjaji2

POSTAVLJANJE NA BILO KOJI SAJT

Za svaku virtuelnu turu omogućavamo vam jednostavan ’embed kod’ koji možete postaviti na vaš sajt, blog, forum ili portal gde se reklamirate. Postavljanje virtualne ture na bilo koji sajt je jednostavan i lak proces za svakog korisnika. Slično kao kada želite da postavite YouTube video. Pogledajte primer jedne embedovane virtualne ture, a klikom na donje dugme pogledajte kako izgleda virtuelna tura u full screen-u. Ovaj primer predstavlja embed sa Google street view.

FULL SCREEN

ZAŠTO STUDIO 360?

Studio 360 postoji 7 godina i specijalizovani smo u izradi kvalitetnih 360 panorama. Kvalitet fotografije je nešto što nam je najbitnije u ovom poslu, čime se značajno izdvajamo od konkurencije. Pored toga, posedujemo “Google Trusted Photographer” sertifikat, što znači da imamo zvanično odobrenje od kompanije Google da
objavljujemo poslovne objekte na Google Maps.

trusted_zasto_360